Superblij met mijn nieuwe fiets Dutchebike Mama

Wij wonen in de Randstad, en het is al een paar keer voorgekomen dat onze fiets gestolen werd. En ja hoor afgelopen augustus was het weer raak. Fiets gestolen. Nou een bijzonder grote ramp was het ook weer niet, want was een goedkope fiets. Maar nu dus op zoek naar vervanging. Enfin, ik beetje zoeken op dat internet. Ik dacht bij mijzelf voor een volgende fiets kunnen misschien beter gaan voor een e-bike. Die lijken beter beveiligd te zijn vanwege de hogere waarde. Alsmede, had ik altijd al een e-bike willen hebben.

Na wat rondgeneusd te hebben op Google, vond ik: goede elektrische fietsen, fastfuriousscooters.NL. Ze hebben allerlei modellen zie ik. Dus even verdiepen daarin. Het meest spreekt mij aan de zogenaamde moederfiets. Dat is immers ook wat ik ben. Ik ben een moeder van twee kids eentje van drie en eentje van zeven.

Enfin, moederfiets it is. Al leken de transportfietsen me ook wel wat. Zou handig zijn voor het boodschappen doen. Ze bieden hier, elektrische mamafietsen, fastfuriousscooters.nl, twee modellen aan waarvan die van Dutchebike mij het best beviel. Die heb ik dan uiteindelijk ook besteld.

De e-bike had ik binnen een mum van tijd al in huis. Ik moet zeggen hij rijd super fijn. Mijn man pakt hem ook wel eens wanneer hij een boodschap moet doen in de stad. De kids breng ik weg met de moederfiets. Een veelzijdige fiets dus en daarmee een perfecte aanwinst voor ons gezin.

De fiets is ook super veilig, maar uit extra voorzorg hebben we een speciale ketting gekocht. De fiets is tot nu toe niet gestolen en hopelijk blijft dat zo natuurlijk, want deze fiets is natuurlijk wel wat prijziger dan onze vorige fiets. Enfin, ik houd jullie op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen omtrent onze nieuwe e-bike.

Lees tip:  Keepershandschoenen bestellen op het internet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *