Fietstas bedrukken

Fietstas bedrukken

Tegenwoordig hebben steeds minder mensen een fietstas, maar als u dan toch een fietstas wilt aanschaffen, vind u het dan niet belangrijk dat deze er leuk en uniek uitziet? Er is nu een mogelijkheid om zelf je fietstas te ontwerpen. U kunt namelijk uw fietstas bedrukken met een eigen foto, een mooi landschap of u kan de tas kleuren in uw lievelingskleur. In Nederland zien we voornamelijk zwarte kratten en zwarte fietstassen, maar hoe gaaf zou het zijn als uw tas op zou vallen uit al die duizenden tassen?

Hoe bedrukt u uw eigen fietstas?

Op het internet kunt u op bepaalde sites fietstassen bestellen en meteen zelf ontwerpen. Deze kunt u dan laten bedrukken met foto’s van uw gezin, uw huisdier, etc. Het bedrukken van een fietstas kunt u ook zelf thuis doen. Als voorbeeld koopt u een egale, witte fietstas en net zoals je zelf ook foto’s af kunt drukken op T-shirts gaat het hetzelfde met foto’s afdrukken op fietstassen. En zo heb je in één middag, in deze quarantaine waar u toch niet veel anders hebt te doen, een unieke en gloednieuwe fietstas, en helemaal zelf bedrukt! Echter gaat het natuurlijk gemakkelijker om zo’n bedrukte fietstas gewoon op internet te bestellen, dit geldt voor de niet doe-het-zelvers onder ons. Zelf iets creëren blijft natuurlijk het leukst!

Ervaring fietstas bedrukken

Een aantal jaar geleden heb ik zelf een fietstas laten bedrukken op internet met een foto van mijn gezin als cadeau voor mij oma haar verjaardag. Het is niet een heel standaard cadeau waar je zo één, twee, drie op zou komen, en daarom vonden we het erg origineel. U kunt zo’n bedrukte fietstas weggeven als cadeau, maar u kunt deze natuurlijk ook zelf houden voor eigen gebruik.

Lees tip:  Keepershandschoenen bestellen op het internet

Voordelen en nadelen

Aan zo’n bedrukte fietstas zitten zowel voordelen als nadelen. De voordelen van zo’n tas zijn, dat u zelf kunt bepalen wat er te zien is op de tas. Als u namelijk een hekel hebt aan een saaie kleur, zoals de kleur zwart, kunt u dat voorkomen door de fietstas bij het bestellen of zelf thuis een lekker opvallende kleur te geven of op te drukken met een leuke foto. Verder is zo’n tas natuurlijk erg origineel. Nadelen eraan zijn echter dat de foto bij zo’n opdruk na enkele maanden vervaagd, en dan zeker als deze buiten staat als het regent. Verder is er altijd de kans dat het resultaat minder naar smaak is dan verwacht was bij het bestellen of voordat u ging beginnen met uw eigen creatie. Echter zijn de voordelen voor zo’n bedrukte fietstas groter dan de nadelen, de tas is natuurlijk te vervangen als deze na verloop van tijd veroudert is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *