Een fiets koop je eenvoudig online bij Fietsenstunt.nl

Steeds meer consumenten kopen hun fiets online. Maar wanneer je online een nieuwe fiets koopt en daarbij ook nog eens uitstekende service wilt ontvangen? Dan zouden wij adviseren om eens een kijkje te nemen bij de webshop van Fietsenstunt.nl. Door hun jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kun je kwaliteit en integriteit verwachten van de specialisten van deze (online) fietsenwinkel.

Uitgebreide collectie

Fietsenstunt is de officiële dealer van alle bekende fietsenmerken, waaronder Batavus, BSP, Cortina, Pointer, Sparta en Vogue. In de webshop kun je fietsen vinden voor jong en oud. Zo vind je er de leukste kinderfietsen, maar ook diverse omafietsen, moederfietsen, stadsfietsen en uiteraard ontbreken de elektrische fietsen ook niet aan het aanbod. Breng snel een bezoek aan de website en ontdek het aanbod zelf.

Bestel eenvoudig online

Heb jij jouw favoriete fiets gevonden? Bestel de fiets dan eenvoudig online door de stappen van het bestelproces te doorlopen. Fietsenstunt biedt meer dan alleen een goede prijs voor de fiets. Daarnaast mag je ook van deze (online) aanbieder een uitstekende service en kwaliteit verwachten. De fiets wordt 100% rijklaar gemaakt en bovendien krijg je service en garantie aan huis aangeboden. Ideaal toch? Zo ben je namelijk verzekerd van jarenlang fietsplezier.

Gratis thuisbezorgd

Wanneer je een fiets online besteld hebt kun je deze gratis bij je thuis laten bezorgen. De fiets wordt volledig gemonteerd afgeleverd. Dat betekent dat je er direct op weg kunt fietsen. In het bestelproces kun je een voorkeur aangeven wanneer je de fiets wilt laten bezorgen. Fietsenstunt bezorgd 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag. Hierdoor hoef je niet perse vrij te nemen voor je werk, omdat je ook gewoon op zaterdag je nieuwe fiets in ontvangst kunt nemen.

Lees tip:  Stijgende populariteit e-mountainbike

Liever een fysieke fietsenwinkel?

Wil je liever niet je fiets online bestellen? Dan kun je terecht in de fysieke fietsenwinkel van Fietsenstunt.nl. De fysieke winkels liggen in Noord-Holland waar je onder andere in Hoorn de unieke Experience Store vindt. Hier vind je meer dan 2.500m2 fietsbeleving. Je vindt er alle type fietsen, van elektrische fiets tot hippe stadsfiets en van racefiets tot bakfietsen. Wil je graag een proefrit maken? Dat is geen probleem. Daarnaast voorzien onze fietsspecialisten je graag van een persoonlijk advies.

Wachten op je reparatie

Daarnaast kun je in deze store ook terecht voor fietsonderdelen en accessoires. Ook is het mogelijk om je fiets ter reparatie te brengen. Gaat het om een snelle reparatie? Dan heb je de mogelijkheid om erop te blijven wachten. Het wachten is ook nog eens comfortabel doordat de store is voorzien van een sfeervol fietscafe.  Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *